BAD SANTA
Premiär 3 december 2004

Körtid: 1 timme 33 minuter. Censur: 11 år.Musik: David Kitay. I rollerna:Som Willie ser vi Billy Bob Thornton, som Marcus ser vi Tony Cox, som Sue ser vi Lauren Graham, som Lois ser vi Lauren Tom, som Gin ser vi Bernie Mac och som Bob Chipeska ser vi John Ritter m fl.

Tomten Willie T. Stokes arbetar varje jul på olika köpcentra... tillsammans med dvärgen Marcus, som ... "tomten från Nordpolen och hans lille man"...

Barnen står där glada, förväntansfulla... och med tindrande ögon ... i en ringlande kö... för att få sitta i tomtens knä och berätta om sina önskningar inför stundande julafton. Men Willie är ett "riktigt tomtesvin", som både kissar i brallan, super,svär, är grov i munnen och "tar damer bakifrån, bakom skärmarna i varuhuset". Ingen idealtomte ... som framgår.

Marcus och Willie har också andra "meriter"; de är tjuvar, och har... genom åren ... "med tomteluvan på" plundrat ett antal kassaskåp i varuhusen ... Men...mötet med en mobbad, åttaårig pojke, får den annars... i hjärtat så förhärdade... Willie, att mjukna.

En sorglustig historia som är väl sevärd med utmärkt skådespel och en riktigt snuskig och ruskig tomte, som det nästan ryker ur öronen på, av svavelosande hemskheter, som han "vräker ur sig"!

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © All rights reserved.
HIT FM