Bleeder januari 2000
Kim Bodnia, Rikke Louise Andersson, Levino Jensen, Mads Mikkelsen, Liv Corfixen, regi: Nicolas Winding Refn.

En naket omskakande film gjord i färgerna rött och blått med välfunna och välspelande skådespelare i varje roll. Ett härligt foto av Morten Söborg.

Leo (Kim Bodnia) har svårt att finna en sann mening med livet och trivs inte i tillvaron, trots att han älskar sin sambo Louise (Rikke Louise Andersson). När Louise blir gravid uppträder gradvis en förändring hos Leo. Han slutar att älska med sin gravida sambo, och verkar inte glädjas i kapp med henne och omgivningen åt det blivande faderskapet.

Louises bror Louis (Levino Jensen) är en mycket tuff person, men frågan är hur det förhåller sig när man skrapar under ytan? Leo har en vän i Lenny (Mads Mikkelsen) som arbetar i en videobutik. Där jobbar också Kitjo.

Leo, Louis, Lenny och Kitjo samlas tillsammans till en filmkväll i veckan. De fyra männen ser då på gamla kultvåldsfilmer, tar en öl och pratar litet.

Leo blir mer och mer grubblande och aggressivt nervös inför det väntade barnet och när Louise vill ändra om möbleringen hemma och flytta på hans saker, då förgår han sig och slår henne. Brodern Louis kommer till undsättning. Det är nu vi kastas in i en blodig handling, där Lenny och Kitjo blir sorgsna åskådare...

Läs även om filmen "I Kina käkar dom hundar" där Kim Bodnia har en av rollerna.

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © 2003 All rights reserved.
HIT FM Online