BLUE VALENTINE - DVD
DVD- och Blu-ray -release den 3 augusti 2011

Regi: Derek Cianfrance. Körtid: 1 timme 52 minuter. I rollerna bl a: Michelle Williams (Cindy), Ryan Gosling (Dean), Faith Wladyka, John Doman

Det gifta paret Cindy och Dean var till en början ett passionerat, förälskat par och båda avgudar de dottern Frankie. Cindy arbetar som sjuksköterska på en mottagning hos dr Feinberg, som gärna skulle vilja ha Cindy för sig själv, mellan vita lakan. Dean är diversearbetare och jobbar hos flyttfirman "Steinway Moving & Storage" där han, med ömhet och stilkänsla ordnar det hemtrevligt för gamla, som flyttar in i sina nya hem. Dean är en öm, känslosam person, som hela livet saknat moderskärlek. Modern lämnade familjen när Dean var tio år och han blev ensam med en fastighetsskötande musiker till far. Cindy har tröttnat på, att Dean - med sin potential - inte har några mål i livet och hennes kärlek har svalnat. Nu försöker paret, med en barnfri helg, rädda sitt äktenskap.

Vi ser tillbakablickar av passion och kärlek, "då allt var möjligt", varvat med nuvarande vardagsliv och avslocknad kärlekslåga. Suveräna rollprestationer!

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM