BRÖDERNA DVD
Release DVD och VHS vecka 36 år 2005

Regi: Jörn Faurschou. Körtid: 1 tim 30 min. I rollerna: Krister Henriksson (Kurt Wallander), Johanna Källström (Linda Wallander), Ola Rapace (Stefan), m fl

Jobbarkompisarna Linda och Stefan vid ystadpolisen har som bäst installerat sig i den gemensamt hyrda sommarstugan i Ystad. Värmen funkar inte och möbleringen är i högsta grad bristfällig. Humöret däremot... är det inget fel på hos någon av dem! De trivs tillsammans. Passionen blossar stundom upp mellan dem!

Godsägarparet Olof och Carolina anmäler stöld av sin bundne vakthund. När Kurt högst motvilligt åtar sig uppdraget att undersöka hundstölden... möter han sin ungdomskärlek "Lina". Hon är ju numera godsägarfru och gift med den rike Olof, som hon föredrog att leva med i stället för Kurt, som då "Lina" och Kurt var tillsammans hade en mer oviss framtid. Gamla minnen väcks till liv för både "Lina" och Kurt. Kort därefter hittas godsägarparet brutalt mördade. Hunden återfinns även i bundet skick och misshandlad. De sista personer som såg godsägarparet vid liv, var deras midddagsgäster Stina och Lars Berg. Samtidigt med mordundersökningen, pågår en stor militärövning i trakten. Flera mord uppdags också! Ingen lätt uppgift att lösa för Kurt, Linda och Stefan!

Bra skådespel och en ganska hygglig thriller.

 

  » HIT FM HEM
  » HIT FM FILM
  » AKTUELLA FILMER
  » FILMFAKTA
  » SÖK FILM

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM