Bröllopsfixaren (The Wedding Planner) april 2001
Jennifer Lopez, Matthew McConaughey, Judy Greer, Justin Chambers, Bridgette Wilson-Sampras, Charles Kimbrough, Joanna Gleason, regi: Adam Shankman.

Mary (Jennifer Lopez) är en ung ambitiös kvinna, som har som yrke att planera societetens bröllop. Hon har så fullt upp i yrket att hon nästan glömmer bort sitt eget privatliv... Och, hur har hon tänkt sig sitt bröllop
- om hon nu träffar den rätte?

När hon så avsvimmad faller i armarna på en trevlig och snygg läkare som heter Steve (Matthew McConaughey) blir livet väldans komplicerat. Denne utomordentlige doktor tar med sig den avsvimmade Mary till sin barnklinik, för att kolla att allt är okej med henne. För att tacka sin doktor tar Mary med honom på bio i parken, och en romantisk afton tar vid.

Samtidigt arbetar Mary med all kraft för att göra den rika Fran Donollys kommande bröllop så oförglömligt som möjligt, och till sin hjälp har hon den flirtiga Penny (Judy Greer).

Nu är det också så, att Marys far tycker att det är dags för henne att gifta sig, och han har utsett Massimo (Justin Chambers) som kommande äkta man. Ett val som inte på något sätt passar Mary! Det är ju doktor Steve som Mary är förälskad i!

Nu visar det sig att Steve redan har en fästmö... Och det är faktiskt mer komplicerat än så
- fast det tänker vi inte avslöja i detalj. Men oj, så invecklat det är!

När Mary nu inte kan få Steve, ja då kanske Massimo har en chans? Han köper i alla fall en vacker förlovningsring och frestar med. Marys far köper en brudklänning, som är färdig att bara kliva i för Mary... Men gör hon det? Jo, faktiskt! Men behåller hon den på, och gifter hon sig med Massimo??? Det är frågan det... I såna här förvecklingskomedier är ju allt möjligt!

Romantik och snygga brudar, skulle jag kunna sammanfatta
- och så får det bli!

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © 2003 All rights reserved.
HIT FM Online