Charlies änglar november 2000
Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu, Bill Murray, Sam Rockwell, regi: McG.

Filmen är baserad på tv-serien från 70-talet med samma namn. Men änglarna spelas nu av Cameron Diaz, Drew Barrymore och Lucy Liu. Naturligtvis bär de namnen Natalie, Dylan och Alex i nämnd ordning.

De tre detektiverna bangar inte ur för någonting, och när den mystiske chefen Charlie
- som aldrig visar sig, utan endast ger instruktioner per band och genom kontaktmannen Bosley (Bill Murray) - kallar är det brådis! Då lämnar Alex plåten med stenhårda nybakade muffins och infinner sig på plats, för att höra om uppdraget om affärsmannen Eric Knox (Sam Rockwell) som kidnappats.

Natalie och Dylan finns redan på plats, och lyssnar noggrannt på uppdraget
- att söka finna Eric, och med honom en uppfinning som i fel händer får förödande konsekvenser. Charlie uppmanar sina änglar att till varje pris finna Eric!

Nu visas prov på allehanda kvinnlig list. Trion, som i stället för vapen använder "kung-fu", är till exempel vid olika väl valda tillfällen utklädda till tyrolare, magdansöser och racerförare! Gissa om dessa stencoola kvinnor sätter männen på plats!

För att klara de enormt påfrestande actionscenerna gick de tre i en hård skola med den kinesiske kampsportsexperten Yen Cheung-Yan som lärare. Ibland blev träningspassen dagslånga! Men, vilken action!

Hittar änglarna Eric Knox, och löser de problemet med den stulna uppfinningen? Nja, det återstår att se, men så mycket kan väl sägas att mycket ljug är det
- i ett invecklat spel, där änglarna är riktigt illa ute...

Den begåvade reklamfilm- och musikvideoregissören McG, som här långfilmsdebuterar, sätter sin prägel på filmen med sin bakgrund. Festligt!

Vackrare änglar får man leta efter...
- förresten, finns dom???

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © 2003 All rights reserved.
HIT FM Online