Christina's House videopremiär oktober 2000
Brendan Fehr, Brad Rowe, Allison Lange, John Savage.

"Christina's House" är en rysare, så lås alla dörrar och släck för allt i världen inte ljuset! Christina, som är 16 år, bor tillsammans med brorsan Bobby och sin pappa i ett stort hus i ett medelklassområde i San Francisco. Familjens mamma är mentalsjuk och vistas därför på sjukhus.

Christina sörjer mammans frånvaro, men har svårt att förmå sig att hälsa på henne. Brodern Bobby vill inte tala om mamman
- han älskar henne högt - och saknar henne mycket. Ordningen i hemmet är sträng och Christina är ombedd att vara hemma efter skolan tillsammans med Bobby. Pappan vill heller inte att Christina tar hem killkompisar i huset efter skolan.

Huset som de hyr repareras ständigt av Howie, som kommer från fastighetsförvaltarens kontor. Howie, som är ung och snygg, fixar allt från att byta fönster till läckande kranar. Uppe på vinden ordnar han också och donar. Christina pratar ofta med Howie och hon tycker, liksom hennes bästis Karen, att Howie är en riktig goding! Eddy är annars Christinas pojkvän fast han inte är tillåten att komma in i huset. Men pussas kan man ju göra litet varstans...

På en födelsedagsfest som pappan ordnat och dit Eddy kommit, smyger Christina och Eddy undan. När pappan ser dem med kläderna i oordning blir Eddy körd på porten, och festen slutar i tårar.

Christina börjar mer och mer känna att det pågår underliga saker i huset. Hennes dagbok försvinner och läses av en del klasskamrater, som vitt och brett berättar om hennes oskuld som de läst om i dagboken. Andra saker i huset flyttas runt. Lyset på vinden tänds och släcks, det knarrar och knakar, och andra underliga ljud uppträder. Christina har också en otrevlig känsla av att vara iakttagen natt och dag.

Hon tar mod till sig och besöker sin mor på sjukhuset. Mamman säger då "att hon sänt en vän att vaka över familjen". Vad menar hon med det?

Spänningen trappas upp, steg för steg. Vem är det som finns i Christinas hus? Och vad vill han/hon? Vilket är budskapet? Flera unga flickor mördas också i området. Finns det ett samband? Svaren finns i denna spännande rysare.

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © 2003 All rights reserved.
HIT FM Online