Circus juli 2000
John Hannah, Famke Janssen, Peter Stormare, Brian Conley, Eddie Izzard, Neil Stuke, Tiny Lister, Amanda Donohoe, regi: Rob Walker.


1. John Hannah & Famke Janssen. Foto: Sandrew Metronome.

Det äkta paret Leo (John Hannah) och Lily (Famke Janssen) längtar bort från sin kriminella tillvaro och sin bostadsort Brighton. De längtar till en varm, lycklig och "ren" tillvaro, i exempelvis ett land som Kuba, där dagen förflyter bekymmerslös vid den vita stranden, och där de kan ägna sig åt varandra och sin kärlek.


2. Tiny Lister. 3. Brian Conley. Foto: Columbia TriStar.

Bruno (Brian Conley) mer eller mindre tvingar Leo att åta sig skötseln av sitt casino. Det har uppstått problem med skatteverket och en revisor. Leo och Lily måste spela ett oerhört högt spel för att genomföra "affären", och till slut ljuger alla för alla - eller döljer eller glömmer sanningen.


4. Foto: Sandrew Metronome.

Hur som helst är Leo också jagad av småskurkarna Troy (Eddie Izzard) och Roscoe (Neil Stuke),och hade inte "Moose" (Tiny Lister) kommit till Leos undsättning - fast av helt andra orsaker, nämligen att "Moose" tror att Leo har mördat hans flickvän Gloria (Amanda Donohoe) - ja, då vet ingen hur det hade slutat för Leo.

Varför har Leo mördat Gloria? Jo, det har Julius Harvey (Peter Stormare) betalat honom för. Fast det är "något lurt" med det hela. Mycket är underligt med det mordet, skulle jag vilja påstå.


5. Amanda Donohoe. 6. John Hannah & Famke Janssen. 7. Fred Ward. Foto: Columbia TriStar.

Som alla förstår är det en mycket invecklad historia med vägen kantad av mord, utpressning och tveksamma karaktärer, som samtliga inte gör det lätt för det unga vackra paret. Vem är det egentligen som lurar vem? Svaret finns i filmen "Circus", där de flesta clownerna får "lång näsa" i stället för den ordinarie cirkusens lilla runda clownnäsa!

En oförutsägbar och välspelad film.

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © 2003 All rights reserved.
HIT FM Online