CONEXPRESS
Release DVD och VHS vecka 7 2005.

Regi: Terry Cunningham. Körtid: 1 timme 34 minuter. I rollerna: Sean Patrick Flanery, Arnold Vosloo, Ursula Karven, m fl. Censur: Rek. från 15 år.

Agent Alex Brooks får ett tips från en osäker källa. Det rör sig om ett tillslag av tullen. Tillslaget visar sig innefatta farlig nervgas. Den vackra ryska agenten Natalya är också vara angelägen att få tag i terroristen general Simenov, som är huvudmannen bakom smugglingen av tunnorna med nervgasen. Historien bakom Natalyas intresse för general Simenov är, att han tidigare dödat Natalyas lille treårige son. Nu vill modern till varje pris utkräva hämnd. En FBI-agent är också på plats och jagar generalen. Simenov fängslas, men på flyget till Washington lyckas Simenov fly, tillsammans med sina terroristkompisar.

Nu gäller det att stoppa transporten av gifttunnorna och att få tag i Simenov och hans gäng. Situationen som Agent Brooks och Agent Natalya befinner sig i, gör att de tvingas samarbeta. Vem vet... kanske det leder till ett senare privat samarbete också?

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © All rights reserved.
HIT FM