Confidence september 2003
Edward Burns, Rachel Weisz, Andy Garcia, Dustin Hoffman, Leland Orser, Paul Giamatti, Brian Van Holt, Louis Lombardi, Donal Louge, Luis Guzman, Robert Forster, regi: James Foley.

Det finns ett talesätt som säger "äger du en filt... äger du för mycket". Men det resonemanget är ej relevant för svindlaren Jake Vig (Edward Burns), som har lurat till sig pengar från Lionel Dolby (Leland Orser).

Ja, Jake har förstås haft god hjälp av sina medarbetare Gordo (Paul Giamatti), Miles (Brian Van Holt) och Big Al (Louis Lombardi) samt av poliserna Lloyd Whirtworth (Donal Louge) och Omar Manzano (Luis Guzman).

Men, men..., Lionel är inte vilket offer som helst... Han har arbetat som revisor åt gangsterbossen Winston King (Dustin Hoffman). Då kan ju var och en räkna ut, att det renderar i följder som inte är så trevliga för Jake... Han blir därför mer eller mindre tvungen att återgälda "The King" genom att försöka utföra en stor kupp. Det är bankmannen Morgan Price (Robert Forster) som blir måltavlan.

Men så dyker den rödhåriga Lily (Rachel Weisz) upp och ställer till en del trassel. FBI-agenten Gunter Butan (Andy Garcia) får vi ju heller inte glömma. Han är en envis liten man!

En underhållande gangsterfilm... Och Dustin Hoffman är briljant!!!

HIT FM ger denna film betyget en stark tretassare!

Joel High svarar för filmens musik, och för fotot står Juan Ruiz-Anchia.

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © 2003 All rights reserved.
HIT FM Online