Coyote Ugly september 2000
Bridget Moynahan, John Goodman, Piper Perabo, Maria Bello, Melanie Lynskey, Izabella Miko, Tyra Banks, Adam Garcia, regi: David McNally.


Foto: Touchstone Pictures.

En tekniskt välgjord film med "fullt ös" och snygga brudar!

Violet är en stillsam men ambitiös ung kvinna, som bor tillsammans med pappa William Sanford i South Amboy, New Jersey. Mamma Lynn Marie är död. Violet har ärvt mamma Lynns gitarr, och hon drömmer om att få åka till New York och göra karriär som låtskrivare.

Bästisen Gloria, som aldrig trott att Violet skulle göra slag i saken, gråter floder när hon förstår att Violet beslutat sig för att flytta till New York.

Men musikbranschen är stenhård, och efter otaliga misslyckanden och andra förluster tar pengarna slut. Violet måste skaffa sig andra inkomstkällor än genom musikbranschen. Det är då hon får anställning på prov på Coyote Ugly. Det är den häftigaste baren i stan', där spriten flödar, bartenders dansar på borden med våta t-shirts, dricksen flödar och männen är i extas över de sexiga brudarna. Där tar den blyga Violet anställning på prov.


Foto: Touchstone Pictures.

I början gör hon alla tabbar man kan göra som bartender, men så börjor hon klara av den ena situationen värre än den andra. Förutom de törstiga grabbarna i baren, träffar hon också sitt livs kärlek. Fast vägen till den insikten är väldans slingrig, om man så får säga...

I "Coyote Ugly" medverkar en rad nya unga skådespelerskor och fotomodeller. För regin svarar David McNally.

Coyote Ugly Saloon är Manhattans häftigaste bar. Det speciella namnet på baren har sin alldeles egna lilla förklaring, enligt barägarinnan...

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © 2003 All rights reserved.
HIT FM Online