Crocodile Dundee i Los Angeles augusti 2001
Paul Hogan, Linda Kozlowski, Serge Cockburn, Alec Wilson, Paul Rodriguez, Jere Burns, Jonathan Banks, Aida Turturro, regi: Simon Wincer.

När Mick Dundee (Paul Hogan) med sin flickvän Sue (Linda Kozlowski) och gemensamme sonen Mickey (Serge Cockburn) som bäst trivs med bushlivet, friheten och krokodiljakterna..., då blir de allihop tvungna att resa till Los Angeles!

Varför? Jo, en tragisk olycka har drabbat Tom Zetland som arbetat med undersökande journalistik på Sues fars tidningsimperium och Sue är tvungen att reda ut vissa problem på tidningen. Mick anser att det är ett bra tillfälle att introducera Mickey i stadslivet, så att han själv kan göra valet att antingen bli stadsbo eller stanna i bushen.

Visserligen är Mick inte bekant med Los Angeles, men han har ju varit en lång tid i New York! Mick vill gärna hjälpa Sue att utreda de mystiska händelserna kring Toms död, och av en slump får han tursamt nog anställning inom filmbranschen som djurtämjare. Från den positionen kan han lättare granska det filmbolag som han misstänker för att inte ha rent mjöl i påsen vad beträffar Toms olycka. Det betyder att familjen behöver ha förstärkning i barnvaktsfrågan, d v s att hämta och lämna lille Mickey vid sin nya skola, vars lärarinna beundrar krokodiljägare och speciellt den ditkallade barnvakten
- krokodiljägaren Jacko (Alec Wilson). Romans uppstår!

Naturligtvis förflyter inte Micks liv i Los Angeles komplikationsfritt. Han förorsakar trafikstockningar, sabbar diverse låtsasdjur i en likaledes låtsasdjungel, möblerar om i bilen hos ett gäng unga rånare och förorsakar fullständigt kaos i en filmstudio... för att endast nämna några "hyss"...

Hur det går med bovjakten? Ånej..., det får bli en hemlighet, än så länge, tills ni sett "Crocodile Dundee i Los Angeles", som visserligen bjuder på lite "skåpmat", men också en del skratt och en förvånansvärt fräsch Paul Hogan.

Paul Hogan har även skrivit filmens manus.

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © 2003 All rights reserved.
HIT FM Online