Dance With Me december 1998
Vanessa L Williams, Chayanne, Kris Kristofferson, Joan Plowright, regi: Randa Haines.

I denna färgsprakande dansfilm, där passionen och sensualismen flödar, kan vi njuta av en kaskad av latinamerikansk dansmusik och ett otroligt förföriskt vackert danspar. Inför filminspelningen repeterade ensemblen i fem månader under ledning av koreograferna Liz Curtiz och Daryl Matthews. Här finns inga kameratricks. Allt publiken får se av dans är utan stand-ins, så njut!

Rafael (Chayanne) är en ung man från Kuba, som efter sin mors död söker en möjlighet att komma till USA, närmare bestämt till Houston. Han skriver till John Burnett (Kris Kristofferson), som är ägare till en dansstudio, och söker arbete. John, som är tidigare vän till Rafaels avlidna mor, svarar att Rafael är välkommen till en vaktmästartjänst i dansstudion.

Rafael får bo i en mysig liten stuga och han inrättar sitt liv efter egen smak, och trivs med sin tillvaro. Han bjuder ut Ruby (Vanessa L Williams), som är helt inriktad på en karriär. Hon tränar för en stor danstävling i Las Vegas, och hon är mycket sval emot Rafaels uppvaktning.

Livet i och kring dansstudion kantas av många färgstarka personligheter. En av dem är Bea (Joan Plowright), en äldre dam som älskar att dansa.

Rafael bär också på frågor kring John Burnett och en dag tar han modet till sig och frågar om deras släktskap, vilket John häftigt förnekar
- till en början.

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © 2003 All rights reserved.
HIT FM Online