Där havet slutar (The Deep End Of The Ocean) april 1999
Michelle Pfeiffer, Treat Williams, Whoopi Goldberg, Cory Buck, Brenda Strong, Jonathan Jackson, regi: Ulu Grosbard.

En realistiskt engagerande och väl rollbesatt film, baserad på Jacquelyn Mitchards roman med samma namn, och i manusbearbetning av Stephen Schiff.

Beth (Michelle Pfeiffer) är fotograf och hennes man Pat (Treat Williams) arbetar i restaurangbranschen. När Beth åker på en klassträff tar hon sina tre barn med sig, det vill säga sjuårige Vincent (Cory Buck), treårige Ben och babyn Kerry. De åker till Chicago för att under ett veckoslut fira avgångsklassens 15-årsjubileum.

När Beth checkar in på hotellet ber hon Vincent hålla lillebror Ben i handen och inte släppa honom medan hon är borta. Men då hon återvänder har Ben släppt storebrors hand och är borta i folkmyllret. Då Beth och övriga kring henne är övertygade om att han inte kan vara långt borta, letar man runt i lokalerna. Polisen inkopplas, men Ben är spårlöst försvunnen.

Och så förblir det. År läggs till år. Beth lever som i en dvala. Hon försummar familjen, och ett stort ansvar läggs på Vincent som ser till att lillasyster får sin välling och stoppar om henne när det behövs. Han mår också dåligt av att föräldrarna glider mer och mer isär. Det tidigare så kärleksfulla paret har inte samma beröring med varandra som tidigare.

Vincent (nu spelad av Jonathan Jackson) har vuxit upp till en trotsig 16-åring och Kerry till en charmig tioårig flicka, när plötsligt Beth ser en pojke som fullkomligt liknar "hennes Ben". Tar hon fel? Eller är det Ben, efter alla dessa år?

Polisen Candy Bliss, spelad av underbara Whoopi Goldberg, tillkallas för att undersöka saken.

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © 2003 All rights reserved.
HIT FM Online