DESMOND & TRÄSKPATRASKFÄLLAN
Biopremiär den 15 december år 2006

Manus & regi: Magnus Carlsson och Maritha Norstedt. Körtid: 1 timme 8 minuter. Röster: Berättare: Sten Ljunggren, Desmond: Shanti Roney, Helmut Sebaot: Rikard Wolff, Elake Wille: Ola Rapace, Sebastian Hare: Måns Natanaelsson, Bittan Ko och Fru Krokodil: Anna Blomberg, Lille Fant: Einar Edsta Carlsson, Herr Alligator: Rolf Skoglund, Märta Elefant: Lotta Brome

Invånarna i Hallonskogen är bedrövade. Någon stjäl deras egendom. Vad är det nu som stulits? Jo, Desmonds solmogna äpplen, Bittan Kos nagellacksamling, Willes elgitarr, Sebastian Hares boxningshandskar och Fru Krokodils nya cd "Romantiska sånger om solidaritet". Tjuven ska infångas! Samtliga medborgare i Hallonskogen med kommunfullmäktiges ordförande, älgen Helmut Sebaot i spetsen, bygger därför en träskpatraskfälla, för att infånga det monster, som de tror finns i träsket och ligger bakom stölderna! Låt oss få en kort beskrivning av invånarna i Hallonskogen: Desmond är en äppelmosmuffinsbakande, livsnjutande, lagom rund gris, Sebastian Hare är en sorglös, snabbt skuttande hare, som gilar att fira födelsedagar många gånger om året, Räven Wille är litet elak, drar solon på elgitarren och tillverkar rävdockor, Bittan ko driver skönhetssalong och har en nagellackssamling, herr Alligator är en något suspekt affärsman med en tjusig sportbil, Snickar-Märta är händig och kan bygga allt, Fru Krokodil är ensamstående mamma till busfröt lille Fant och uppvaktas av Helmut Sebaot, som sjunger kärlekssånger till Fru Krokodils ära. En av sångerna låter ungefär så här: "Jag är en lycklig man som är kär i en grön kvinna"!

"Skippa" alla bokade skrattkurser... tag i stället med hela familjen på filmen "Desmond & Träskpatraskfällan"!

Det trevliga är också, att Hallonskogens invånare uppvisar så god etik; de tar avstånd från tjuveri, lögnaktigheter och elakheter mot varandra.

 

  » HIT FM HEM
  » HIT FM FILM
  » AKTUELLA FILMER
  » FILMFAKTA
  » SÖK FILM

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM