Det näst bästa (The Next Best Thing) juli 2000
Madonna, Rupert Everett, Benjamin Bratt, Michael Vartan, Josef Sommer, Malcolm Stumpf, Neil Patrick Harris, Lynn Redgrave, regi: John Schlesinger.


Rupert Everett & Madonna.
Foto: Sandrew Metronome.

Abbie (Madonna) är sambo med Kevin, en riktigt otacksam och tråkig typ, som föredrar att lämna Abbie. När han packar sina väskor ringer Abbie i sin förtvivlan till sin bäste vän Robert, som är gay. Robert (Rupert Everett) råder henne att ta det lugnt, och han tröstar henne med att blanda alldeles för många och för goda drinkar. Vännerna hamnar i samma säng.

Abbie blir gravid, och mycket glad. Robert finner också han situationen angenäm,och de båda beslutar sig för att flytta ihop och tillsammans uppfostra det kommande barnet. Det blir den lille sonen Sam, som älskas av dem båda.

Allt är frid och fröjd tills den dag Abbie förälskar sig i företagsuppköparen Ben Cooper från New York. När Ben friar till Abbie uppstår de verkliga komplikationerna, då inte Robert längre kan bo kvar i huset. Dragkamp om vårdnaden uppstår, och de förut så goda vännerna råkar verkligen förstöra sitt fina förhållande. Trion Sam, Abbie och Robert splittras.

Robert kämpar med alla medel för att få träffa sin son Sam. När han får veta att Abbie dolt en sanning för honom, är hans förtvivlan stor och saknaden efter Sam växer dag för dag.

Ett udda, men vackert, föräldrapar är Madonna och Rupert Everett
- hon som Yoga-instruktris och han som trädgårdsmästare - i ett förhållande med komplikationer, som inte är lättlösta.

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © 2003 All rights reserved.
HIT FM Online