Dinner Rush juli 2002
Danny Aiello, Edoardo Ballerini, Vivian Wu, Mike McGlone, Kirk Acevedo, Sandra Bernhard, Summer Phoenix, Polly Draper, Jamie Harris, Mark Margolis, John Corbett, Alex Corrado, regi: Bob Giraldi.

Här rör vi oss i fashionabla kvarter! I TriBeCa-kvarteret i New York! Full fart är det på den populära "Gigino". Från början fanns här en enkel familjerestaurang. Nu har husets unge son förvandlat restaurangen till kvarterets mesta innekrog
- dit man går för att "bli sedd".

Det är krögaren Louis Cropas (Danny Aiello) son Udo (Edoardo Ballerini), som
- tack vare sin fantasi och kunnighet - fått stället att bli så populärt, att det ringlar sig långa köer med folk som vill komma in...

I kväll är det väl en vanlig kväll? Säg inte det! En New York-polis med hustru har blivit inviterade, två allvarliga män äter middag i väntan på att få tala med andrekocken Duncan (Kirk Acevedo), som förutom att han är kock också är spelmissbrukare med stora spelskulder... En otålig matjournalist (Sandra Bernhard) dyker också oväntat upp och måste behandlas med yttersta omsorg.

I baren finns hela kvällen en charmerande ung man vid namn Ken (John Corbett). Den inflytelserike och elake konstkritikern Fitzgerald (Mark Margolis) som tillsammans med sitt sällskap förnedrar den konstnärliga Marti, som serverar sällskapet, finns också på plats.

Bakom kulisserna råder febril verksamhet... I köket är tempot högt. Men det hindrar inte Duncan att ha en kärleksstund utomhus med Udos kvinna... Han lånar också helt fräckt Udos långa överrock för ändamålet!!! En helt obetalbar scen
- när Udo undrar varför Duncan lånat hans överrock!

Mot kvällens slut ska notan summeras. Räkenskaper ska göras upp... Hämnden är ljuv, blodig och sofistikerad efter denna
- till synes vanliga - middagsrusning. Men middagsrusningen har thrillervarning i stora mått!!! Här finns ett detaljrikt, skönt, tilltalande bildspråk som helt förtrollar sin publik!

Filmen är sensuellt ångande het och kulinariskt förförande i ett närmast sanslöst tempo, med en spänningsladdad handling och ett överraskande slut!

Rick Shaughnessy och Brian Kalata har skrivit filmens manus. För musiken står Alex Lasarenko och för fotot svarar Tim Ives. Filmens scenograf är Andrew Bernard.

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © 2003 All rights reserved.
HIT FM Online