DIRTY DANCING 2 (Dirty Dancing 2 - Havana Nights)
Release DVD och VHS vecka 7 2005.

Regi: Guy Ferland. Körtid: 1 timme 27 minuter. I rollerna bl a: Romola Garai, Diego Luna, Patrick Swayze.

Den 18-åriga amerikanskan Katey Miller flyttar 1958 tillsammans med sin syster Susie och sin mor och far till Havanna, där fadern fått ett jobb. Katey får byta skola, vilket hon inte är så glad över. Hon är en flitig elev och bäst i sin klass. Här på Cuba känner hon sig inte "hemma" i skolan. Hon är heller ingen stor vän av fester, men går ialla fall med den uppvaktande James Phelps på en överklassfest. Där blir hon utfrusen av sina medsystrar och föreslår James att de ska gå därifrån till "La Rosa Negra", som hon hört talas om vara lokalbefolkningens häftiga ställe. Där återser hon den unga servitören Javier, som hon tidigare mött på sitt hotell. De två dansar ihop och Katey blir mer och mer förtjust i den dansform som finns på "La Rosa Negra". Hon trivs också med Javiers sällskap.

I hemlighet ställer Javier och Katey upp i en danstävling för att vinna första priset. Javier, som blivit sparkad från sitt servitörjobb, behöver pengarna till sin familj. Fadern har blivit bortförd och mördad och nu står Javier som familjeförsörjare.

Tävlingen går inte som ungdomarna tänkt sig.

I Dirty Dancing 2 får vi återuppleva 1987 års stora film "Dirty Dancing" ur ett nytt perspektiv. Jag tycker "Dirty Dancing 2" är väl så bra. Underbara dansnummer!

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © All rights reserved.
HIT FM