Drömfångare (Dreamcatcher) april 2003
Morgan Freeman, Tom Sizemore, Thomas Jane, Jason Lee, Tomothy Olyphant, Damian Lewis, Donnie Wahlberg, regi: Lawrence Kasdan.

Kompisgänget Henry, Beaver, Jonsey och Pete har grabbträff i en ödslig jaktstuga i Maine. Stugan benämns "Kyffet" och där träffas man för att bland annat ventilera gamla skolminnen och nya erövringar, samt ha trevligt tillsammans.

Gänget talar varmt och ömt om deras gemensamme vän och skyddsling "Duddits" som "överfört" till dem en speciell gåva..., nämligen att avläsa varandras tankar.

När så psykologen Henry och bilförsäljaren Pete åker tillsammans till traktens "Gosselius Market" för att proviantera, händer det märkliga saker både för dem och de hemmavarande Jonsey och Beaver.

In i huset kommer en stelfrusen man som heter Rick. Han säger sig ha irrat omkring i trakten och han behöver tas om hand. Han pruttar och rapar och sprider en förfärlig odör.

Ute i en snödriva sitter Henry och Pete, som kört av vägen på grund av en uppdykande kvinna mitt i vägen. Det blåser upp till storm. Hemska slemmiga blodtörstiga varelser börjar kräla överallt... Området förklaras i karantän... Militären griper in... Hur ska man kunna få kontroll över denna hemska situation???

Stormigt, blodigt, pruttigt och slemmigt..., för den som gillar sådant! Utdraget och skåpmat känns det för mig..., men med vissa glimtar av godkännande.

Stephen King och William Goldman samarbetar i "Drömfångare" som bygger på en roman med samma titel av just Stephen King.

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © 2003 All rights reserved.
HIT FM Online