Dr T och kvinnorna (Dr T And The Women) videopremiär augusti 2001
Richard Gere, Helen Hunt, Farrah Fawcett, Kate Hudson, Shelley Long, Tara Reid, Liv Tyler, regi: Robert Altman.

Robert Altman
- helt oförglömlig, för min del, sedan han gjorde "Short Cuts" - regisserar denna stjärnspäckade film, med Richard Gere i huvudrollen som gynekologen doktor Sully Travis och Helen Hunt som golfesset Bree Davis.

Dr. Travis driver framgångsrikt sin läkarverksamhet och kvinnorna avgudar honom. Hans väntrum är ständigt välfyllt av väntande kvinnor...

Hans sköterska Carolyn är också djupt förälskad i sin doktor. Hon ger honom massage så fort tillfälle ges. Doktorn anar dock inte att hon är förälskad i honom, varför han aningslöst och tacksamt tar emot den välgörande nackmassagen. Han är ju en hårt arbetande man, som dock tar sig tid för både jakt och golf. Särskilt golf... sedan golfklubben fått en ny tillgång i den begåvade Bree.

Dr. T´s hustru Kate lider av en oförklarlig psykisk störning och vistas mestadels på klinik. Hans äldsta dotter Dee Dee ska just gifta sig och det mesta rör sig kring detta bröllop. Yngsta dottern Connie känner sig åsidosatt och utanför. Hon berättar för Sully att det nog inte är så lämpligt att Dee Dee går fram till altaret, då hon faktiskt är lesbisk!

Dr. T vet varken ut eller in..., för nu har det blivit kaos i hans annars så välordnade och av kvinnor omsvärmade liv. Dessutom har hans alkoholiserade svägerska flyttat in i hans hus. Med sig har hon också tre barn!

Låter det rörigt? Ja, i och för sig..., men detta är en film full av liv och fart och inte en sekund har Du tråkigt fast filmen är hela 2 timmar lång. Se den och bli på gott humör!

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © 2003 All rights reserved.
HIT FM Online