ELVIS HAS LEFT THE BUILDING
Release DVD och VHS v 27 år 2005

Regi: Joel Zwick. Körtid: 1 timme 27 minuter. Lämplig från: 15 år. Musik: David Kitay. I rollerna: Kim Basinger och John Corbett, m fl.

För Harmony Jones (Kim Basinger) är det karriär i kosmetikabranschen som lockar mest i livet. Att susa omkring i sin rosafärgade Cadillac, sälja läppstift och föreläsa om skönhetens ABC ... är det som gäller för Harmony, som för övrigt föddes mitt under en pågående Elvis-konsert och därför känner ett speciellt band till legenden.

När Harmony möter Elvis-kopian Sid Gluffman, blir livet en smula komplicerat för henne. Mannen ifråga ber om skönhetsråd av henne och just som hon ska börja sminka honom på hans hotelrum, lyckas han strula till det och tända eld på sig själv! Jo, visst, dör gör han också i sin bästa Elvis-kostym och allt!

Skräckslagen flyr Harmony därifrån. De två FBI-deckarna Charlie och Sal, hittar dock kvarlämnade spår på platsen. Nu är de på jakt efter henne, som har gasen i botten och huvudet kallt, för att undgå lagens långa arm. Och inte blir det hela bättre av att hon lyckas ha ihjäl några ytterligare Elvis-kopior. Mitt i det hela blir hon förälskad i Miles (John Corbett).

Underhållning när den är som bäst och med bra skådespelare!

 

  » HIT FM HEM
  » HIT FM FILM
  » AKTUELLA FILMER
  » FILMFAKTA
  » SÖK FILM

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM