En djävulsk romans juli 1999
Sarah Michelle Gellar, Ryan Philippe, Reese Witherspoon.


Foto: Columbia TriStar.

En välgjord, välskriven och välspelad film som är bitsk, fräck och elak.

Kathryn (Sarah Michelle Gellar) och Sebastian (Ryan Philippe) är styvsyskon, vilket hindrar dem från att leva ut sina sexuella lustar till varandra. Men i sin överklassmiljö är de fantastiska parhästar i att manipulera sin omgivning. De två tillsammans är djävulskt hänsynslösa och finner en stor njutning av att leka raffinerade lekar med människors känslor.

Särskild lust finner de till unga oskuldsfulla kvinnor
- som lockas att förlora sin oskuld - som exempelvis den oerfarna Cecile, som förförs av Sebastians sängkammartrick. Cecile är dock störtkär i sin musiklärare Ronald. Kärleken är besvarad och han skriver de eldigaste kärleksbrev till Cecile, som hon darrande läser och sedan gömmer i dockskåpet - undan sin stränga mor. Den intrigerande Kathryn tipsar emellertid om Ceciles gömställe, och så är den romansen tillintetgjord. Eller? Repar Cecile mod och "står på sig" gentemot sin stränga mor? Det är en fråga som inte besvaras av oss...

Anette Hargrove (Reese Witherspoon) är en ung rektorsdotter med fasta principer beträffande moral och sex. I veckopressen uttalar hon sig i fasta ordalag: "Inget sex förrän hon är säker på att det är den man hon vill gifta sig med". Kathryn och Sebastian som läser artikeln, och retar sig på Anette, slår vad om att Sebastian skall kunna erövra Anette. Vad vadvinnarens pris är ska vi inte avslöja. Se filmen så får du svaret.

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © 2003 All rights reserved.
HIT FM Online