En djävul till flickvän september 2001
Jason Briggs, Steve Zahn, Jack Black, Amanda Peet, Amanda Detmer, Neil Diamond, R Lee Ermey, regi: Dennis Dugan.

Darren Silverman (Jason Briggs) lever ett ofrivilligt ungkarlsliv och umgås mycket med sina två kompisar Wayne (Steve Zahn) och J D (Jack Black). Darren vill så gärna ha en flickvän, men han lyckas sällan behålla någon. Varför vet ingen. Han är ju trevlig och ser bra ut?

De tre killarna är sanna beundrare av Neil Diamond (som spelar sig själv i filmen). Killtrion har ett band ihop och uppträder gärna inför publik, när tillfälle ges. Vid ett av de tillfällena får Darren kontakt med psykologen Judit (Amanda Peet).

Hon är en långbent, vacker, vältränad och feministisk kvinna som gärna utnyttjar Darrens hängivenhet för henne. Sex blir det inte tal om förrän efter giftermålet..., men det kan vänta ett tag det också anser hon. Darren är hennes trogne slav och nu börjar kompisarna förstå att Judith inte är den rätta för Darren. De försöker på alla sätt att få ett slut på förhållandet. Men det är ju inte lätt...

När så den tidigare klasskompisen Sandy (Amanda Detmer) dyker upp på arenan, går kompisarna till aktion. De kidnappar Judith! Men den smarta Judith är inte lätt att hålla i fångenskap... Och nu när hon får reda på att Sandy håller på att bräda henne, försöker hon släpa Darren till altaret under hot att annars stämma honom för brutet äktenskapslöfte! Lyckas hon? Ja, hur skall det gå???

De två kvinnliga rollinnehaverskorna Amanda Peet och Amanda Detmer är vackra att se på och de manliga gör så gott det går att göra med sina roller, men i övrigt... njää...

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © 2003 All rights reserved.
HIT FM Online