ETT HÅL I MITT HJÄRTA september 2004

Premiär 17 sept 2004. Körtid: 1 timme 38 minuter. Regi:Lukas Modysson.Manus: Lukas Modysson. I rollerna: Rickard (Torsten Flinck), Erik (Björn Almroth),Tess (Sanna Bråding), Geko (Goran Marjanovic).

Somligt i filmen handlar om att du aldrig kan skaka av dig ditt förflutna eller ditt tvivel. Annat i filmen visar "en lösfitta" (ordet är citerat), som inköpts för 3000 kr i en porraffär, spyor, kiss och matorgier. Barbie och Big Brother finns även med i bilden. Vi ser - i en "porrfilmstudio"- en ung kvinna, som utnyttjas på alla de sätt... bland annat genom att två män tränger in i henne... "i båda öppningarna". Hon får så stora smärtor att hon använder bedövningsmedel för att uthärda.

Kvinnan ombeds att stoppa fingrarna i munnen och suga som en bebis. Rickard är porrfilmare och bor tillsammans i en lägenhet med sonen Erik. Eriks mor dog när han var fyra år. I avsaknad av en varm modersgestalt och med den dekadenta porrfilmaren till far... lever Erik i sin egen värld i sitt rum med fördragna gardiner och hög musik i lurarna... för att slippa ljudet från filminspelningarna.

Tess är en vilsen porrfilmsstjärna som känner sig ensam och otrygg i världen utanför porrfilmslägenheten. Geko är den manliga stjärnan, som ibland baktalar Tess inför Rickard, vilket djupt sårar Tess.

Endast spyorna som sprutas in i Tess mun (urk!).... fick mej ett ögonblick ur balans, i denna svårbedömda, dekadenta film.

 

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © All rights reserved.
HIT FM