Ett småkryps liv ( A Bug's Life )
Februari 1999

En 3D-animerad film med röster av Björn Kjellman, Samuel Fröler, Lizette Pålsson, Gunilla Åkesson, Ulf Brunnberg och Peter Harryson. Svensk regi: Monica Forsberg.

Vi har sett på den fantastiska filmen "Ett småkryps liv", som handlar om myrorna i en myrstack. Myrorna måste lämna ifrån sig den mat de så mödosamt samlat ihop, till den förskräcklige elake gräshoppan Hopper och hans lika förskräckliga gäng - som är de mest hänsynslösa plundrare man kan tänka sig... Men så en dag ledsnar den uppfinningsrike lille myran Flip. Han letar efter hjälp, och på sin väg att finna "ninjakrigare" får han tag på ett gäng arbetslösa cirkusartister! Nu måste Flip visa sin unga myrdrottning Atta, och alla i stacken, vilken hjälte han är... Han med sin stora myrtrut!!! Han får hjälp av larven Heimlich som är en bayersk mätarlarv, och är vacker som en saga - faktiskt! Nyckelpigan Francis hjälper också till. Han är en riktig tuffing, som också hjälper Flip i detta jättelika äventyr...

En 3D-animerad film som är vacker, spännande och välgjord. Ja, helt fantastisk! En riktig familjefilm. Allt presenterat i storbildsformat

I den svenska versionen, där alla talar svenska, är det Björn Kjellman som ger röst åt Flip och Samuel Fröler åt elake Hopper. Lizette Pålsson ger sin röst åt myrprinsessan Atta. Monica Forsberg har producerat och regisserat den svenska versionen.

Filmen är producerad av den flerfaldigt prisbelönade studion Pixar som också har gjort "Monsters Inc", "Toy Story" och "Toy Story 2".

  » AKTUELLA FILMER
  » FILMARKIV
  » SÖK FILM
  » HIT FM FILM
  » HIT FM START

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM