Eva och Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko januari 2001

Ellen Fjaestad, Carl-Robert Holmer-Kårell, Carina M Johansson, Anki Larsson, Alvin Nyström, Erik Johansson, Ulrika Bergman, Rosanna Munter, Anders Habenicht, regi: Catti Edfeldt.


1. Ellen Fjaestad & Carl-Robert Holmer-Kårell.

Tv:s populära serie har nu blivit film i ett nyskrivet material av Måns Gahrton och Johan Unenge, i regi av Catti Edfeldt.

Eva (Ellen Fjaestad) fyller 14 år. Adam (Carl-Robert Holmer-Kårell) uppvaktar och överraskningarna i familjen är många! Lillebror Max (Alvin Nyström) har till exempel köpt en vit kanin med bur, för endast en krona
- vilket han anser vara veckans fynd! Storebror Tobbe (Erik Johansson) utnämner Eva till veckans babe! Vad det nu är...? Jo, i fotoaffären där Tobbe jobbar framkallar han en extrabild på någon snygg brud som lämnat in kort till framkallning. Varje vecka utnämner Tobbe en "veckans babe", som får sitta i mitten av hans porträttgalleri på garderobsdörren!


2. Ellen Fjaestad & Carl-Robert Holmer-Kårell.

Eva och Adam har varit ihop i snart tre år, och deras familjer umgås och semestrar ihop. Eva börjar tycka att det känns instängt, och längtar efter någon sorts frihet. Hon gör slut med Adam, som behärskat håller på att "gå sönder av saknad"...

Evas bästis Annika (Ulrika Bergman) har träffat David (Anders Habenicht), som nästan är 18 år, och de är väldans kära! Mamma, som förresten träffat en ny man, vet ingenting! Charlie heter den nye mannen, som har en dotter som heter Petra (Rosanna Munter). Hon är ett riktigt litet yrväder! Men, men... Petra vill bli ihop med Adam, som inte är helt ointresserad... Eller är han fortfarande kär i Eva? Eva hade inte räknat med att Adam skulle bli ihop med någon annan
- så kort tid efter separationen...


3. Ulrika Bergman & Anders Habenicht. 4. Rosanna Munter & Carl-Robert Holmer-Kårell.

Så blir det födelsedagsfest igen, för Annikas mamma (Carina M Johansson) fyller 40 år, och alla ungdomarna i familjerna hjälper till att servera. Petra och Eva sjunger också Annikas mammas älsklingslåt tillsammans. Eva tycker att Petra är ganska OK, men det gör inte Annika! Eva tycker också att hennes mamma (Anki Larsson) skämmer ut sig när hon dansar på borden under festen!


5. Ellen Fjaestad, Rosanna Munter, Ulrika Bergman, Pablo Martinez & Carl-Robert Holmer-Kårell.
6. Rosanna Munter & Ellen Fjaestad m fl. Samtliga foton: Åke Ottosson.

Apropå fest, så ska det bli en stor skolfest, där Eva bland annat ska uppträda. Tobbe, som sköter ljudanläggningen, tabbar sig, och Eva blir förtvivlad över ett misstag hon begår. Men, kanske reder allt upp sig till slut mellan Adam och Eva?

En glad och ungdomligt charmig film för hela familjen!

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © 2003 All rights reserved.
HIT FM Online