Exit Wounds
Juni 2001

DMX, Steven Seagal, Isaiah Washington, Anthony Anderson, Michael Jai White, Bill Duke, Jill Hennessy, Tom Arnold, regi: Andrzej Bartkowiak.

Rap-artisten DMX och Steven Seagal rensar så småningom staden i denna tuffa film. Det är en tung action, snabb och blixtrande med det senaste i musikväg.

DMX gjorde ju en omtalad filmdebut i "Romeo Must Die" där han skrev och framförde en av filmens låtar tillsammans med Aaliyah. Nu gör han också musik till "Exit Wounds". Steven Seagal känner vi sedan filmer som "Hard To Kill" och "Under belägring". Orin Boyd (Steven Seagal) och den mystiske Latrell Walker (DMX) tvingas till sist jobba ihop för att göra det till synes omöjliga - nämligen krossa de poliser som blivit laglösa. Orin är en ambitiös polis och Latrell en knarkhandlare som har känningar bland de korrumperade poliserna i Detroit. Det finns något hemlighetsfullt med Latrell..., men vad?

Från kassavalvet i det tuffaste polisdistriktet i Detroit stjäls 50 kilo beslagtaget heroin, värt fem miljoner dollar...

"Här handlar det om att göra det rätta i den värsta av situationer", säger producenten Joel Silver. Och den som vill se krossat glas, tuffa dueller och biljakter har kommit helt rätt i biosalongen på "Exit Wounds". Killar med muskler finns givetvis i mängd..

  » AKTUELLA FILMER
  » FILMARKIV
  » SÖK FILM
  » HIT FM FILM
  » HIT FM START

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM