EXPIRED
Biopremiär den 15 augusti 2008

Regi: Cecilia Miniucchi. Körtid: 1 timme 52 minuter. I rollerna bl a: Samantha Morton (Claire), Jason Patric (Jay), Ileana Douglas, Teri Garr

I sitt jobb som parkeringsvakt, är Claire ganska trött på att ta emot förnedrande kommentarer från "lappade" bilister. Detta till trots, försöker hon vara allmänheten så behjälplig, som möjligt. I parkeringsvakten Jay har vi hennes motsats; han är arg, ovänlig och elak. Kan han sätta dit någon, så gör han det med besked. En dag möts Jay och Claire i arbetet och de "omaka två" inleder så småningom ett förhållande. Claire bor hemma hos sin mor, som är förlamad och har afasi. Jay bor ensam, utan vänner och vägrar till och med att umgås med sin egen framgångsrike son, som är artist. Jay är ombytlig och har svårt att visa Claire den ömhet och vänlighet hon längtar efter. Claire är tålmodigt förlåtande, men ställer sig frågan i deras oroliga förhållande: är NÅGONTING verkligen bättre än INGENTING?

Långfilmsdebuterande Cecilia Miniucchi har en träffsäker ton i denna vardagsnära, tragikomiska berättelse med glänsande skådespel.

  » AKTUELLA FILMER
  » FILMARKIV
  » SÖK FILM
  » HIT FM FILM
  » HIT FM START

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM