FINDING NEVERLAND - En sann Historia DVD
Release DVD och VHS den 10 augusti år 2005

Regi: Marc Foster. Musik: Jan A.P. Kaczmarek. Körtid: 1 timme 36 minuter. I rollerna: Johnny Depp (James Barrie), Kate Winslet (Sylvida Davis), Julie Christie, Dustin Hoffman, Radha Mitchell

Året är 1904 i London. James Barrie misslyckas med uppsättningen av sin senaste pjäs. Nu gäller det att få inspiration till en ny pjäs. När han en dag i parken - tillsammans med sin ljuvliga hund Porthos - blir bekant med änkan Sylvia och hennes fyra söner Jack, Michael, Georg och Peter, får han uppslag till en ny pjäs.

Det är den lille inbundne Peter, som har oerhört svårt att komma över sorgen efter sin bortgångne far, som ger James impulsen till det som ska bli den klassiska sagan om "Peter Pan".

Sylvia kämpar under knappa ekonomiska omständigheter att få hushållet att gå ihop. Hennes mor kritiserar henne i mångt och mycket. James tillbringar mer och mer tid tillsammans med familjen. Han leker med pojkarna, bjuder ut dem på middagar och erbjuder Sylvia att bo på hans och hustrun Marys sommarställe. Eftersom James sällan är hemma, knakar äktenskapet mellan Mary och James i fogarna.

Så kommer premiären av "Peter Pan" på Duke of Yorks Theatre. Vilken succe! Drömlikt vacker och välspelad!

 

  » HIT FM HEM
  » HIT FM FILM
  » AKTUELLA FILMER
  » FILMFAKTA
  » SÖK FILM

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM