FÖRSTA KÄRLEKEN ( Ikke naken )
Biopremiär 18 mars 2005

Regi: Torun Lian. Körtid: 1 timme 35 minuter. Censur: Barntillåten. I rollerna: Julia Krohn, Bernhard Naglestad, Reidar Sörensen och Ane Dahl Torp, Andrine Sater, Gustaf Skarsgård m fl. Filmen är baserad på Torun Lians egen bok "Inte naken, inte klädd".

Selma är 12 år och har bestämt sig för att killar bara skapar problem. Det baserar hon på sitt bevittnande av det stormiga förhållandet mellan sin styvmors (Anne-Lise) syster Nora och hennes sambo Rickard. Paret har bestämt att gifta sig... men just när de "ska bestämma datum" börjar de bråka och slåss. Detta upprepas i åratal!

Nej... Selma satsar hellre på vetenskap. Hon siktar på att få ett eget Nobelpris. Selma har ingått en pakt med kompisarna Elin och Ingun att inte intressera sig för killar. Elin och Ingun håller inte sitt avtal och Selma slutar därför att umgås med dem. I stället finner hon en vetenskapsintresserad vän i Andy och tillbringar sin mesta tid med honom. Men.....så infinner sig första kärleken, vare sig Selma vill eller ej!

En klichéfri, betagande "pärla" om den första kärleken. Se den...hela familjen!

 

  » HIT FM HEM
  » HIT FM FILM
  » AKTUELLA FILMER
  » FILMFAKTA
  » SÖK FILM

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM