GET LOW


Premiär den 10 december 2010

Regi: Aaron Schneider. Körtid: 1 timme 40 minuter. I rollerna bl a: Robert Duvall (Felix Bush), Bill Murray (Frank Quinn), Lucas Black (Buddy Robinson), Sissy Spacek (Mattie Darrow), Bill Coobbs (Charlie Jackson)

Vi befinner oss i Amerika i slutet på trettiotalet och Felix "Bush" Breazeale lever avskilt med sin mula på sin egendom . Felix vill inte att någon ska beträda hans mark och har varningsskyltar med "Tillträde är förbjudet". Han har rykte om sig att vara i förbund med djävulen och att "ha blod på händerna". Den enda, som av en speciell anledning har något gott att säga om Felix, är änkan Mattie Darrow. På ålderns höst har Felix kommit i grubbleri om hur hans begravning och hans eftermäle kommer att bli? Vilka kommer att närvara på begravningen? Vilka lögner kommer att sägas? Han får en idé och uppsöker begravningsbyrån Quinn Funeral Home, där ägaren Frank och hans assistent Buddy inte tvekar att tillmötesgå Felix önskan om att arrangera hans begravning, trots att önskemålet innebär att det blir en begravning där Felix livs levande deltar!

Filmen, som är baserad på en sann historia, är välgjord, välspelad och har en stjärnbeströdd rollista och underbar 30-tals kostymering.

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM