GODSEND [ DVD / VHS ]
Release 3 november 2004 VHS och DVD

Regi:Nick Hamm. Musik:Brian Tyler. I rollerna bl a: Robert De Niro , Greg Kinnear,Rebecca Romijn-Stamos.

Den åttaårige Adam har fått en boll i födelsedagspresent och har tillsammans med mamma Jessie köpt ett par fina önskade röda sportskor, då olyckan är framme och Adam blir påkörd och dödad.

Hans föräldrar Paul och Jessie Duncan är helt förtvivlade. De upplever en sorg så stor, att den verkar omöjlig att ta sig ur.Till begravningen kommer Dr. Richard Wells oombedd... och ger dem ett erbjudande.Han säger sig kunna klona och ge dem Adam tillbaka på nytt!

Paul är in i det längsta emot erbjudandet, som han finner motbjudande ur laglig, estetisk och moralisk synpunkt. Jessies förtvivlan är så stor... att kärleken till sonen tar över och hon vill anta Dr. Rickard Wells erbjudande med dess krav på total sekretess och avklippta familje- och vänskapsband. Jessie och Paul antar erbjudandet.

Paret lämnar sin hemstad och flyttar till den lilla staden Riverton, där Richard har sin fertilitetsklinik Godsend. Allting går enligt beräkningarna... tills den dag den klonade Adam firar sin åttonde födelsedag.....

Utmärkt skådespel.

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © All rights reserved.
HIT FM