Gun Shy
Videopremiär april 2001

Liam Neeson, Oliver Platt, Sandra Bullock, regi: Eric Blankeny.

Civilpolisen Charlie (Liam Neeson) som arbetar med ett gangsterfall och ska nästla sig in hos gangsterbossen Fulvio (Oliver Platt) drabbas av en fruktansvärd ångest! Han drömmer efterhängsna förskräckliga drömmar och lever i en värld av rädsla, tills han på en flygresa möter en psykiater som även ägnar sig åt gruppterapi. När Charlie väl tagit sig mod till att besöka psykiatern börjar han regelbundet delta i gruppterapin, där han blir vän med ett gäng ångestfyllda gelikar som berättar om sina ångestvåndor för varandra, och som blir goda vänner så småningom.

Men Charlie har konstant besvär med sin oroliga mage, och när han uppsöker den lavemanggivande vackra sjuksköterskan Judy (Sandra Bullock), ja då blir han inte enbart bättre i magtrakten, utan också riktigt förtjust i Judy. Hon är inte bara en skicklig sjuksköterska, utan även en kvinna med gröna fingrar - något som gangsterbossen Fulvio hett önskar sig. Hans högsta dröm är att kunna odla egna tomater, som han inte lyckas med trots enorma ansträngningar. Ty, fast han "skjuter kulorna" av den som misshagar honom, så vill han egentligen leva ett normalt liv, långt bort från gangstervärlden.

Att han tvingas vara gangsterboss beror egentligen på att han är gift med högste maffiabossens dotter, och sådant förpliktigar - det förstår vi ju!

Hur som helst så blir Fulvio imponerad av Charlies lugn vid deras första gangstermöte. Nu stundar en 40 miljoners-affär! Men... det finns förrädare i Charlies egna led! Mensom tur är ställer hela terapigruppen upp för honom i en festlig form! Vilken ska vi verkligen inte avslöja..., för den här filmen är riktigt roligt underhållande.

  » AKTUELLA FILMER
  » FILMARKIV
  » SÖK FILM
  » HIT FM FILM
  » HIT FM START

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM