HEARTBREAK HOTEL
Biopremiär 24 mars år 2006

Manus och Regi: Colin Nutley. Foto: Olof Johnson. Musik: Per Andreasson. Körtid: 1 timme 50 minuter. Barntillåten. I rollerna bl a: Helena Bergström (Elisabeth Staf), Maria Lundqvist (Gudrun Nyman), Claes Månsson (Åke Nyman), Johan Rabaeus (Henrik Ek), Erica Braun (Liselotte Nyman), Marie Robertson (Moa), Christoffer Svensson (Mattias Ek), Niki Gunke Stangertz (Annas pappa), Jill Johnson, Vas Blackwood (taxichaufför, London)

Gudrun är "lapplisa" och Elisabeth är gynekolog. Båda är frånskilda 40-pluskvinnor med vuxna barn. Under egenartade omständigheter, kommer de båda att bli vänner, som tillsammans festar om på Heartbreak Hotel. Elisabeth vill njuta av livet och sin självständighet; Gudrun vill ta det litet försiktigare... men lockas av att skaka loss i dansen i sällskap med den livsbejakande Elisabeth. Men är det så roligt i längden, att jaga runt på barer och dansställen? Kanske inte? Det är heller inte så lätt att våga ta steget att binda sig!

Mycket underhållande första timme av filmen, som sedan mattas av mot slutet. Helena Bergström och Maria Lundqvist är strålande i sina roller!

 

  » HIT FM HEM
  » HIT FM FILM
  » AKTUELLA FILMER
  » FILMFAKTA
  » SÖK FILM

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM