Intermission
April 2004

Colin Farrell, Shirley Henderson, Kelly McDonald, Colm Meaney, Cillian Murphy, Ger Ryan, Deidre O'Kane, Michael McElhatton, regi: John Crowley.

De inblandade i denna historia är lyckligt ovetande om livets alla nycker, och om inblandning i varandras öden... I rollistan finns John (Cillian Murphy) som kryddar allt han äter med brunsås!!! John är fullkomligt förkrossad över att förhållandet med hans älskade flickvän Deidre (Kelly McDonald) har spruckit..., och att Deidre funnit en ny vän i den betydligt äldre, men välbärgade bankdirektören Sam (Michael McElhatton) - som " dessutom inte ens har hår på huvudet", enligt en föraktfull kommentar av den förskjutne John!

Sams exfru Noeleen (Deidre O'Kane) blir helt skogstokig av övergivenhet..., och inleder ett förhållande med Johns kompis. Deidres syster Sally (Shirley Henderson) har blivit misshandlad av en före detta pojkvän, och vill inte se åt en enda karl... Men..., kanske finns det hopp iallafall? Vidare möter vi en luttrad kriminalare, en riktigt råbarkad gangster och en flitig TV-producent. En brokig samling..., som synes.

Ett fartfyllt tragikomiskt kaos...

John Murphy svarar för filmens musik.

  » AKTUELLA FILMER
  » FILMARKIV
  » SÖK FILM
  » HIT FM FILM
  » HIT FM START

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM