INTIMA FRÄMLINGAR oktober 2004

Premiär 1 oktober 2004. Regi:Patrice Leconte. Körtid:1 tim 44 min. Censur: Barntillåten.I rollerna: Sandrine Bonnaire,Fabrice Luchini,Michel Duchaussoy,Anne Brochet,Gilbert Melki m fl.

I 30 år har finansrådgivaren William Faber bott och verkat i sin ... efter fadern... ärvda lägenhet med praktik. Allting andas "lite antikt".... så ock sekreteraren fru Mulon... som säger sig trivas bra med livet efter sin skilsmässa. Hon njuter av att få bestämma över sitt liv.. utan inblandning. William får då och då sällskap av Jeanne, som värmer upp hans säng och ungkarlstillvaro .... En dag berättar Jeanne för honom, att hon har skaffat sig en muskelknutte till älskare som heter Luc... och då blir det litet si och så med sängvärmen för William. I samma hus arbetar även psykiatern Herr Monnier och det är hos honom Anna har beställt tid för ett besök för att reda ut sina trassliga äktenskapsproblem. Anna har dåligt lokalsinne och är i övrigt i något förvirrat tillstånd.. så .........hon tar fel dörr, vid psykiaterbesöket och går in till finansrådgivaren William i stället.

Trots Fru Mulons tappra försök att mota den unga kvinnan... tar Anna sig in till William... som innan han egentligen vet hur det har gått till... blir äktenskapsrådgivare och har avtalat med Anna om en ny tid för nästa besök..

William är redan från första stund förälskad i Anna... och han längtar efter hennes besök. Besöken följer varandra och Anna och William blir "intima främlingar". Men hur ska han någonsin kunna förklara allt för henne? Och vad säger hennes man..? Så mycket tänker jag avslöja... att han blir riktigt förbannad!! Resten får ni se själva!

Utmärkt skådespel med en litet spännande utveckling av filmen... som dock är något utdragen.

 

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © All rights reserved.
HIT FM