JANE EYRE - DVD
DVD- och Blu-ray-release 1 februari 2012

Regi: Cary Fukunaga Körtid: 2 timmar 1 minut Musik: Dario Marianelli I rollerna bl a Mia Wasikowska (Jane), Michael Fassbender (Edward), Jamie Bell, Judi Dench (Hushållerskan)

Den föräldrarlösa Jane bor till en början hos sin sin lögnaktiga, känslokalla moster. Efter en tid blir Jane utkastad från mosterns hem och tvingas bo på den stränga skolan Lowood. Efter många år där, får hon anställning som guvernant åt lilla Adéle på Thornfield Hall hos Edward Rochester. Det ryktas om att han ska gifta sig med Blanche Ingram som, i underhållande syfte hellre än bra, gärna framför en trudelutt. En behagande kvinna? Nå, ja! Eller är giftastankarna enbart rykten? Jane trivs bra i det gamla, vackra, välskötta huset. Hon är en älskad, plikttrogen guvernant. Kärlek med förhinder uppstår mellan Jane och Edward, som ska visa sig bära på en mörk hemlighet. Men är det inte så, att kärleken till sist övervinner allt och segrar?

Jane Eyre bygger på Charlotte Brontës klassiska roman med samma namn och är en vacker, välgjord film om stor passion och en segrande kälek.

  » AKTUELLA FILMER
  » FILMARKIV
  » SÖK FILM
  » HIT FM FILM
  » HIT FM START

 
Copyright © 2016 All rights reserved.
HIT FM