Joe Dirt
Juli 2001

David Spade, Christopher Walken, Brittany Daniel, Dennis Miller, Adam Beach, regi: Dennie Gordon.

Joe Dirt (David Spade) har hitintills i livet inte haft det så lätt, och följdaktligen inte heller begåvats med någon större tur och omvårdnad. Så här har det varit: När han tillsammans med sin mamma, pappa och syster besökte Grand Canyon, blev Joe övergiven där och helt lämnad åt sitt öde! Han var då åtta år..., och fick överleva bäst han kunde. Han bodde i olika fosterhem hos en del underliga människor och for mycket illa. Hela tiden letade han efter sin familj, men utan resultat...

Som vuxen letar han fortfarande efter sin familj, som så hastigt övergav honom. Men - tills nu - utan resultat! Vad har hänt med den övriga familjen? Varför frågar ingen efter honom? Joe är född med ett fel i skallbenet, som medförde att han tidigt fick bära peruk. Den växte fast och därför har han nu en något egendomlig frisyr, som han bär med stor tålmodighet - eftersom han ofta blir retad för sitt hår. Han har en mängd udda jobb, han möter många excentriska människor och... han möter kärleken i den vackra Brandy (Brittany Daniel). Vid ett tillfälle får han också för en kort period äga en Hemi -67; röd och fin!

Men, den stora Förändringen i hans liv sker då han får vara med i Zander Keller Show 98.6! Vägen dit är - som tidigare sagts - inte rosenbeströdd... "Strunt i den som ger sig", säger Joe Dirt. Han ger aldrig upp!

Lite för mycket flytande gegga, för min smak. Men, "smaken är forskellig", säger dansken!

  » AKTUELLA FILMER
  » FILMARKIV
  » SÖK FILM
  » HIT FM FILM
  » HIT FM START

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM