Legally Blonde 2
Augusti 2003

Reese Witherspoon, Sally Field, Regina King, Jennifer Coolidge, Bruce McGill, Bob Newhart, Luke Wilson, Jessica Cauffiel, Alanna Uback, hunden Moonie, regi: Charles Herman-Wurmfeld.

Ja, nu är hon här igen..., den vackra, välutbildade och välklädda Elle Woods (Reese Witherspoon) - med sin lilla chihuahua Bruiser (spelad av Moonie), vars mor hon måste leta rätt på och invitera till bröllopet mellan henne själv och Emmett Richmond (Luke Wilson)! Ett bröllop som ska äga rum vid Red Sox home-platta!!! En skicklig detektiv får uppdraget att finna Bruisers mor. Då detektiven meddelar Elle att Bruisers mor finns på ett ställe för försöksdjur, beslutar sig Elle för att - som den goda advokat hon nu är - göra något åt försöksdjurens situation... När hon inte får gensvar av sin chef på det advokatkontor hon jobbar - utan i stället får sparken för sitt engagemang i djurens väl - åker hon till Washington för att hävda djurens rätt i kosmetikbranschen.

Hon möter ett kompakt motstånd - trots att hon har en hel del känningar i maktens korridorer... Kan Elle kämpa sig fram till en lagändring??? Hennes goda väninnor kommer till undsättning..., och så har hon en fantastisk vän i Sid (Bob Newhart) som är portier på hotellet där Elle bor. Kostymdesignern Sopie de Rakoff Carbonell har både klätt upp den ljuvliga Elle och charmtrollet Bruiser. Denna gång finns också kläder med från några av världens största modehus. Nämnas bör att Elle använder mer än 50 par skor och stövlar. Så den som är klädintresserad kan i sanning njuta!!!

En glittrande glad film, som är underhållande smårolig och välspelad!

För filmens musik svarar Rolfe Kent.

  » AKTUELLA FILMER
  » FILMARKIV
  » SÖK FILM
  » HIT FM FILM
  » HIT FM START

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM