LILLA JÖNSSONLIGAN OCH STJÄRNKUPPEN
Release DVD den 14 juni år 2006

Regi: David Berron. Körtid: 1 tim 17 min. I rollerna: Mikael Lidgard (Sickan), Axel Skogberg (Vanheden), Hugo Flytström (Harry), Anna Ida Hallberg (Doris), Loa Falkman (Dir. Wall-Enberg), Pia Johansson (Märta Gabrielson), Claes Ljungmark (TV-journalist), Stefan Sauk (Skivbolagsdirektör). Daniela Miteska (Dani D), Edith Backlund (Linda), Maria Lindström (TV-journalist Petra), Dominic Henzel (Nyhetschef), Jens Hulten (Loket) m fl

Sommarlovet är i full gång och det är upplagt för Sickan, Vanheden och Harry att sätta vissa "planer" i verket. Den här - den fjärde - gången Lilla Jönssonligan ger sig ut på ett spännande äventyr, gäller det en "Stjärnkupp". Dani D är en uppskattad artist, som har den lilla egenheten, att hon inte skriver några som helst autografer till någon. Men... det är just en autograf av Dani D, som Lilla Jönssonligan planerat att erövra! Sickan har en genial plan, som emellertid visar sig inte vara så självklar, som han trott. Problem tillstöter! Wall-Enberg är ett hinder på vägen, och han har många vakter och däribland Loket.... som minsann inte ä lättforcerad!

Storyn är OK... men man borde nog lagt större vikt vid rollbesättingen av barnskådespelare. Den unga publiken störs förmodligen inte alls lika mycket av det, som jag. Min sexåriga medrecensent Nina, tyckte filmen var mycket bra och hade inga synpunkter på skådespelet.

 

  » HIT FM HEM
  » HIT FM FILM
  » AKTUELLA FILMER
  » FILMFAKTA
  » SÖK FILM

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM