LOST TREASURE
Release DVD och VHS vecka 8 2005.

Regi: Jay Andrews. Körtid: 1 timme 30 minuter. Musik: Neal Acree. I rollerna: Stephen Baldwin (Bryan McBride), Nicolette Sheridan (Sheridan), m fl.

Bryan McBride och hans bror Carl har en duk som ser ut som en skattkarta. Bryan forskar i kartan och kommer fram till att det förmodligen handlar om en legendarisk skatt som är nedgrävd på en den karibiska ön Isla Damas. Nu finns det fler personer som känner till kartan. När Carl som bäst ska börja sin skattjakt, tas han tillfånga av ett gäng, lett av ärkeskurken Arterra, som vet att Carl har upplysningar om var kartan finns. Carl blir slagen gul och blå, men lyckas hålla sig vid liv genom att säga till skurkarna, att han inte vet var kartan finns, men kan memorera kartan och tala om för Arterra var skatten finns på ön.

Under tiden lyckas Bryan ta sig till Isla Damas, där hela dramat ska komma att utspelas. Bryan, som av olika anledningar har sällskap med den kvinnliga piloten Sheridan och paret Tammy och Danny kämpar nu för att rädda livet på sin bror Carl och att finna skatten!

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © All rights reserved.
HIT FM