MAD MEN SÄSONG 5 - DVD
DVD-, Blu-ray-release den 24 oktober 2012

"Mad Men" är skapad av Matthew Weiner. Körtid: cirka 10 timmar. I rollerna bl a Jon Hamm, Elisabeth Moss, Vincent Kartheiser, Christina Hendricks, John Slattery January Jones, Rich Sommer, Aaron Staton

Livet på Sterling Cooper Draper Pryce reklambyrå går sin gilla gång - allt skildrat i detalj av det amerikanska 60-talet. Drinkarna och cigaretterna är många, när man jagar kunder. Dock finns en förändring under sextiotalets slutskede. Den stilige Don har gift sig med den unga, vackra Megan och de bor lyxigt i Manhattan. Megan har skådespelardrömmar - men har hon talang? Dons exhustru Betty lever i ett nytt äktenskap, men har stora viktproblem och går hos viktväktarna. Byråns båda anställda Roger och Pete bråkar med varandra och copywritern Peggy känner sig åsidosatt, när en ny copywriter anställs. Den vackra, rödhåriga och kurviga Joan kommer tillbaka efter sin mammaledighet. Hennes krävande mor har varit en påfrestande "hjälp" under ledigheten. Joan får ett erbjudande om delägarskap i firman, men motprestationen är krävande.

"Mad Men" har vunnit "Emmy i kategorin "Bästa dramaserie" fyra gånger och 2012 slogs det totala rekordet i antal nomineringar för ett TV-drama - med totalt 85 nomineringar!

En intressant, detaljrik och tidstypisk skildring av amerikanskt 60-tal.

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM