MÄKLARNA 2 ( avsnitt 7 - 12 )
Release DVD vecka 43 år 2006

Regi: Avsnitt 7 - 9 Marcus Olsson, 10 - 12 Jesper Andersson. Manus: Lars "Vasa" Johansson och Ulf Malmros. Originalmusik: Martin Willert. Körtid: 3 timmar. Censur: Barntillåten. I rollerna bl a: Kjell Bergqvist (Kaj), Cecilia Frode (Vilma), Rolf Skoglund (Gunnar), Lotta Telje (Maggan), Hunden Stella

Först... en kort resume´ från "Mäklarna" 1 ( avsnitt 1 - 6 )

Fastighetsmäklaren Kaj handskas ganska lätt med sanningen och troheten mot sin hustru Maggan. Dock har han en fast anställning på en mäklarfirma. Men en dag blir han uppsagd från sitt jobb och även samtidigt utslängd av Maggan, som kommit på honom med en otrohetsaffär. Kaj söker då upp Gunnar, sin gamle mentor i branschen. Gunnar har en egen mäklarbyrå, som han driver tillsammans med sin ganska hopplösa dotter Vilma, som har mer fallenhet för shopping än fastighetsbranschen. Gunnars byrå "går på knä", men om Kaj förbinder sig att göra Gunnar vissa tjänster, lovar Gunnar hjälpa Kaj till en anställning. I tjänsterna ingår även att lära upp Vilma till en framgångsrik mäklare. Om Kaj lyckas, blir han delägare i firman. Gunnar tecknar skriftligt ner sin utfästelse. Strax därefter faller han dramatiskt ner, död. Kaj och Vilma utgör ett udda par, som är mycket framgångsrika i ett avseende; nämligen att trassla till allt för sig. Fast... de gör iallafall tappra försök, att nå framsteg för byrån!

Avsnitt 7 - 12, börjar med att sällskapet Golden Brokers inbjuder Kaj och Vilma till en tidigare, av pappa Gunnar bokad och betald, Spa-resa. Nåja, allt kanske inte går som på räls med den resan, men Vilma och Kaj roar sig friskt, på andras bekostnad. Väl hemma efter den resan uppstår bl a rörproblem på kontoret. Vattnet forsar in över golvet! De får även påhälsning av tjuvar, som helt ödelägger kontoret. Turligt nog gör Kaj en strålande fastighetsaffär och kan satsa vinsten i en sparsam upprustning av kontoret. Paret Kaj och Vilma gör många tappra försök att få byrån att blomstra, men det vill sig inte. Vilma läser tidningarnas horoskop och tyder det till att "kanske det är Kaj, som ska bli mannen i hennes liv"? Hon tror också, att hon har "fel karma". Samtidigt blir Kaj blekare och tröttare. Vid en läkarkoll visar det sig, att Kaj är frisk, men stressad. Doktorn föreslår, att Kaj ska byta jobb. Men det verkar heller inte helt lätt! Någon gång ska väl lyckan le mot det strävsamma paret och byrån? Flit och kamp måste väl i längden ge utdelning? Eller?

Välgjort, välspelat och mycket underhållande!

 

  » HIT FM HEM
  » HIT FM FILM
  » AKTUELLA FILMER
  » FILMFAKTA
  » SÖK FILM

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM