MARIA FULL OF GRACE 22 oktober 2004

Regi:Joshua Marston. Foto: Jaime Denault. Musik: Jacobo Lieberman, Leonardo Heiblum. Körtid 1 timme 41 minuter. I rollerna: Catalina Sandino Moreno (Maria),Virginia Ariza,Yenny Paola Vega(Blanca), Wilson Guerrero (Juan),Guilied Lopez (Lucy),Patricia Rae(Carla),Orlando Tobon(Don Fernando).Den sjuttonåriga Maria bor i en liten colombiansk by och arbetar på den lokala rosenplantagen. Hon försörjer hela hennes familj med den magra inkomsten. Disciplinen i arbetet är hård... och när förmannen bär sig mer än lovligt buffligt åt till Maria... tröttnar hon och går sin väg. Ut i arbetslöshet och förtvivlan. Maria nappar på ett erbjudande om att bli knarkkurir och smuggla heroinkapslar i magen och resa till New York. Ett uppdrag med livet som insats!! Maria antar erbjudandet.

Tillsammans med Lucy...som är en annan olyckssyster ... övar Maria med att svälja hela vindruvor. Det är nämligen så att de kapslar hon ska svälja väger... per styck.. 10 gram, är 4,2 cm långa och 1,4 cm breda. Den vackra, viljestarka Maria är helt koncentrerad på ... att... genomföra uppdraget. Hon måste ha pengarna. Ytterligare en pådrivande faktor är hennes graviditet i tidigt stadium.

Med magen ful av kapslar flyger hon för första gången i livet till New York för att leverera maginnehållet. Hon möts av två vidriga män... i vars bostad hon... tillsammans med några medsystrar ska leverera maginnehållet... gram för gram. Vi får följa Marias, Lucys och Blancas öden. Alla tre har de magarna fulla av heroinkapslar. För en av dem brister en kapsel... i magen!!!! För männen som bevakar kapslarnas utkommande... finns ingen pardon om någon blir sjuk.

En ohyggligt stark film om fattigdomens förnedrande utsatthet och den vackra Marias kamp för kärleken till livet.

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © All rights reserved.
HIT FM