MELINDA @ MELINDA
Premiär 17 december 2004

Manus och Regi:Woody Allen. Körtid: 1 timmar 40 minuter.I rollerna: Radha Mitchell, Cloe Sevigny, Will Ferrell, Chiwetel Ejiofor, Amanda Peet.

I en restaurang på Manhattan, sitter ett sällskap och spanar kring ett manus, som de vill fortsätta med under kvällens gång. Här finns författare, som representerar både komedi och tragedi...

I den ena versionen är Melinda en självmordsbenägen granne till en regissör och en skådespelare, som inte fått de roller han önskat sig genom livet.

I den andra versionen är Melinda en vilsen, kringdrivande kvinna, med olyckliga kärleksaffärer i bagaget. Först gifte hon sig med en stormrik tandläkare och fick två barn. Sedan trasslade hon till det för sig med italienaren John Sant Giuliano, som övergav henne för en yngre tjej. Sina båda barn har hon förlorat i en vårdnadstvist.

Melinda blir senare intresserad av en begåvad jazzmusiker, som heter Ellis Moonsong (bara det!!!)

Moonsong kastar dock sina blickar åt annat håll!

Under filmens gång diskuterar sällskapet på restaurangen .. fram och tillbaka sina föreslagna parallella slut. Vilket är mest intressant? Det komiska eller det tragiska? Hur är det med tolkningen genom betraktarens öga?

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © All rights reserved.
HIT FM