Men in Black 2
Juli 2002

Tommy Lee Jones, Will Smith, Rip Torn, Lara Flynn Boyle, Johnny Knoxville, Rosario Dawson, Tony Shalhoub, Patrick Warburton, Jack Kehler, regi: Barry Sonnenfield.

"Men in Black" hade premiär 4 juli 1997 och fick sina konkurrenter att förblekna, när den spelade in över 587 miljoner dollar... Publiken var stormförtjust i agenterna Kay och Jay - båda coola, vältränade och oklanderligt välklädda..., "in black". Nu är de tillbaka i "Men in Black 2". Denna gång hotas jorden av Serleena, som är universums egen femmes fatales. Hon är vacker och farligt beslutsam! Återigen vandrar vi i de hemliga MIB-korridorerna... (MIB-avdelningen har till uppgift att övervaka utomjordingarnas aktivitet på vår egen planet), och vi får ju också träffa den helt underbare lille mopsen Frank - som verkligen njuter av livet och av att få vara med Kay och Jay... Frank har även andra fritidsaktiviteter, som att exempelvis erövra vackra Grand Danois. Hur det går till? Det berättar Frank utförligt för agent Jay.

Jorden hotas, som sagt, av Serleena. Var finns "Zarthas ljus" frågar Serleena? Om detta ljus vet Kay en hel del! Nu måste MIB locka Kay, som är "neutraliserad" - vilket betyder att han inte minns någonting från sitt tidigare agentliv. Kay har för närvarande ett postmästarjobb och heter Kevin Brown, och förstår ingenting vid första mötet med agent Jay... Nu måste "Kevin Brown" prepareras för att återta sin position som agent Kay - och rädda jorden från undergång... De oslagbara agenterna Kay och Jay ska jobba ihop igen! På sin väg träffar agent Jay den vackra Laura..., och - ack ja - kärlek uppstår! Men..., vem har tid med den, när jorden måste räddas! Det är inte lätt, och en hel del övningar måste företas..., men sedan blir det full fart på räddningsarbetet. Skräckormen Jeffrey - som stundom härjar fritt i tunnelbanan - är till god hjälp i vissa situationer! Han har faktiskt ett visst sinne för design av tunnelbanevagnar!

Filmen är helkul och fartfylld! Föredömligt kort är den också!

Danny Elfman står för musiken och Greg Gardiner svarar för filmens foto. Make up av Rick Baker och visuella effekter av John Berton.

  » AKTUELLA FILMER
  » FILMARKIV
  » SÖK FILM
  » HIT FM FILM
  » HIT FM START

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM