MÖHIPPAN - DVD ( BACHELORETTE )
DVD-, Blu-ray och VOD-release den 6 mars 2013

Regi: Leslye Headland Körtid: 1 timme 27 minuter Musik: Andrew Feltenstein I Rollerna bl a Kirsten Dunst (Regan), Isla Fisher (Katie), Lizzy Caplan (Gena), Rebel Wilson (Becky), James Masden, Adam Scott, Arden Myrin, Hayes MacArthur, Kyle Bornheimer, Meg Philips, Ella Rae Peck, Andrew Rannells

"Bitchgänget" Regan, Gena, Becky och Katie har känt varandra sedan high school. De är alla singlar och älskar att riktigt grundligt "festa om" och pröva det mesta av vad de anser vara "livets goda". Becky har haft bulemi och utsatts för mobbing. Nu är hon en knubbig med frisk singel, som den stilige Dale friat till. Hon är den första i gänget som ska gifta sig! De övriga, smala, vackra singlarna i gänget är en smula fundersamma och undrande över varför Becky blir "den första bruden", men vill naturligtvis hedra Beckys bröllop med sin närvaro som tärnor. Regan är den som organiserar det hela. Brudtärnorna är på plats och rustar sig rejält för en möhippskväll av stora mått. Becky säger dock ordentligt ifrån. Stopp! Här ska hållas en städad möhippa! Tre besvikna tärnor fortsätter då efterfestandet med besked. Sedan urartar det hela med snöbollseffekt - helt av sig självt!

Grovkornigt språk, fylla, spyor och "lite annat". Dock finns viss uppriktighet, som "sitter rätt" och budskapet att älskas "för den man är" och inte för sin kroppshydda, gillar jag också. Bra skådespel!

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM