Moulin Rouge
Oktober 2001

Nicole Kidman, Ewan McGregor, John Leguizamo, Jim Broadbent, regi: Baz Luhrmann.

Ett oemotståndligt vackert kärlekspar i en passionerad kärlekssaga. Vi bjuds på fantastiska kostymer och foto i detta färgsprakande spel! I huvudrollerna ser vi det helt fantastiska paret Satine (Nicole Kidman) och Christian (Ewan McGregor). Vilket passionerat kärlekspar, som dessutom sjunger sina sånger själva! Året är l899 och den charmige unge poeten Christian reser till Montmartre för att ägna sig åt författarskap - någonting han hett åstundar. Att skriva och leva livet i Paris, och kanske också möta kärleken - det är vad han hoppas på!

Tillsammans med en ganska udda teatergrupp besöker han Moulin Rouge - nattklubben där den undersköna Satin arbetar. Hon är klubbens stora stjärna, som drömmer om att en gång få spela teater på de etablerade teaterscenerna. Nattklubbsägaren Harold skaffar kunder åt Satine... Det är rika män som villigt investerar i juveler åt Satin och pengar åt nattklubben.

Den här kvällen ska en viss hertig ha en helkväll med Satine, men ödet vill annorlunda... I stället möts den fattige poeten och den vackra Satine. Ljuv musik uppstår... Kanske är det en omöjlig kärlekshistoria? Men är det inte så, att störst av allt är kärleken? Jo, visst, men segrar den? Ödet har också sin del i historien..., som för vår del slutar här. Men se detta färgsprakande och passionerade kärleksdrama!

  » AKTUELLA FILMER
  » FILMARKIV
  » SÖK FILM
  » HIT FM FILM
  » HIT FM START

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM