MR & MRS SMITH
Biopremiär 10 juni 2005

Regi: Doug Liman. Manus: Simon Kinberg. Scenografi: Jeff Mann. Kostymer: Michael Tronick. Foto: Bojan Bazelli. Musik: John Powell. Körtid: 2 timmar. Censur: 11 år. I rollerna: John Smith (Brad Pitt), Jane Smith (Angelina Jolie), Eddie (Vince Vaughn), Benjamin Danz (Adam Brody), Jasmine (Kerry Washington), Fadern (Keith David), Martin Coleman (Chris Weitz), Suzy Coleman (Rachael Huntley), Gwen (Michelle Monaghan) m fl

Jane och John är ett otroligt vackert förortspar i New York. För att inte verka avvikande går de på bjudningar hos grannarna och Jane håller med illa dold förskräckelse grannens lilla baby i knät, medan mamman till densamma har ett litet ärende. Själva har Jane och John inga barn och ska sanningen fram, så drar både Jane och John en lättnadens suck när partyt är över. Matlagningsknep och barnavård är samtalsämnen, som ligger en bra bit bort från parets verksamhetsområde....

Väl hemma i den egna, helt magnifika villan, finns specialinredda utrymmen, som paret döljer för varandra. Johns snickarbod döljer t ex en dörr till en bottenvåning, som har meterlånga hyllor försedda med raketgevär, granater och olika handeldvapen. För att inte tala om sedelbuntarna som finns där! Jane å sin sida har en ugn som hemligt förråd och förvarar där högteknologiska vapen.

Men.. här finns hemlighetsmakeri, lögner och viss leda i det stundom så heta äktenskapet. Varför??? Tro det eller ej... men Jane och John är båda - VARANDRA OVETANDES - yrkesmördare!!!! John planerar hela tiden sina drag, medan Jane är mer spontan i sin verksamhet. John spränger allt i sin väg... Jane använder prickskyttegevär.

Inget äktenskap kan överleva utan tillit... så när bubblan av ........ helt speciella skäl....spricker... blir det med hjälp av hela arsenalen från båda håll!! Pang! Splasch! Katt-och-råtta-jakt, våldsamma strider i en butik för heminredning och en helt förkrossande våldsam strid i det egna hemmet, kan det vara något för den erotiska laddningen? För yrkesmördare är nog svaret "ja"! Vad jag kan förstå?

En sorglustig historia med en läcker Brad Pitt och häftig action!

 

  » HIT FM HEM
  » HIT FM FILM
  » AKTUELLA FILMER
  » FILMFAKTA
  » SÖK FILM

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM