NEIGHBOR FOR SALE - DVD ( EVERYTHING MUST GO )
DVD-release den 31 augusti 2011

Regi: Dan Rush. Körtid1 timme 32 minuter. Musik: David Torn. I rollerna bl a: Will Ferrell (Nick), Rebecca Hall, Laura Dern

Nick har det inte lätt, för samma dag, som han får sparken från sitt arbete och blir av med tjänstebilen, blir han utkastad från sin bostad av sin hustru, som flyttar till en annan man. Hon hoppas på, att Nick tar sitt "pick och pack" och bara försvinner. Därefter tänker hon ta ut skilsmässa. Allt är skrivet på henne och hon spärrar deras gemensamma bankkonto. Samtliga av Nicks ägodelar ligger ligger utspridda på gräsmattan. Skolgrabben Kenny hjälper Nick med att städa upp bland ägodelarna. Gemensamt organiserar Nick och Kenny kläder och annat till en prydlig loppmarknad och kommersen kommer fint igång och ger en hel del pengar. I fem dagar är det nämligen tillåtet, att ha loppmarknad på samma ställe. Kanske ska Nick finna en ljusning i tillvaron och kunna börja om på nytt?

Will Ferrell gör en fin rollprestation i denna tragikomiska film, som speglar Nicks utsatthet, men också prov på medmänsklighet, som ger honom kraft att ta nya tag och - "se ljuset i tunneln"!

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM